Startsida
Spa Paket
En komplett weekend i Helsingborg med behandlingar på vårt Japanska Spa Njuta. Som enda hotell i Helsingborg stoltserar vi med ett eget spa. Njuta är ett Japanskt spa som arbetar efter Japansk filosofi med enbart Japanska produkter. Behandlingarna är upplevelser att njuta för kropp och själ.

Spa Njuta ligger som en liten oas mitt i storstadsbruset en trappa ner från entréplan. Här inleder ni alla behandlingar med ett fotbad och en kopp te till ljudet av porlande vatten innan ni bjuds in till ett av de 6 behandlingsrummen.

Checka in på förstklassiga Clarion Grand Hotel mitt i centrala Helsingborg. Som gäst hos oss ligger en yukata (japansk badrock) på ditt rum, som du får låna när du bokar Spa Weekend hos Njuta.

Spa Weekend-KI
En behandling som inleds med fotbad och därefter ett välgörande bad för hela kroppen i 40 gradigt vatten. Välj därefter mellan 25 minuters Shirabe ansiktsbehandling* eller riktigt djupgående muskulär massage.Total behandlingstid är 50 min.
Vid bokningstillfället måste ni välja om ni önskar Shirabe ansiktsbehandling* eller riktigt djupgående muskulär massage.
Om inget val görs bokas det en muskulär massage.
* Shirabe ansiktsbehandling är en Anti-age intensivbehandling som förbättrar hudens syresättning och blodcirkulation. Behandlingen hjälper också till att reparera hudens vävnader som får ny livskraft och spänst.
Pris från 1 245:- per person/natt

Spa Weekend-Ka (Eld)
Del i dubbelrum inkl. stor frukostbuffé samt lån av yukata. Den lyxigaste behandlingen för två! En 85 minuters behandling som inleds med fotbad samt djuprengörande och cirkulationsökande exfoliering. Därefter badar ni tillsammans i vårt härliga bad med olika sorters vattenmassage där ni också njuter av ansiktsrengöring och avslappnande ansiktsmask. Som avslutning får ni underbar massage och dessutom ett välgörande parafinbad för mjuka sköna händer.
Pris från 1 645:- per person/natt

Spa Weekend De Luxe
I paketet ingår:
- övernattning med del i dubbelrum
- frukostbuffé
- en 50 minuters spabehandling för två: KI
- lån av Yukata (japansk morgonrock)
- tvårätters middag i Kitchen & Table.
Pris från 1 520:- per person/natt


Priserna är från priser med utgångspunkt från helgpriserna och gäller tills vidare. Vardagstillägg på vardagar med undantag för tex Höstlovet v 44.
Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum. Observera att vår restaurang Kitchen & Table by Marcus Samuelsson håller stängt vissa dagar. Välkommen!

weekendhelsingborg.com Tel: 042-380 400 Fax: 042- 380 404 E-post: cl.grandhelsingborg@choice.se